Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل راه آهن با معرفی اعضای هیئت مدیره تراورس، بازگشت رسمی این شرکت خصوصی سازی شده به دولت را کلید زد.

 به نقل از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، با حضور سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه‌آهن مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل و هیأت مدیره شرکت تراورس دیروز ۱۷ خرداد در ساختمان شهدای راه‌آهن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی در این مراسم گفت: آنچه اهمیت دارد و باید از آن به عنوان یک نقطه عطف یاد کرد، تغییر رویکرد و دیدگاهی است که هم‌اکنون در این شرکت به وجود آمده و آن، استفاده حداکثری از ظرفیت این شرکت تخصصی در توسعه ریلی کشور است.

تلاش خانواده بزرگ راه‌آهن همچون یک پیکره واحد در جهت اعتلای صنعت ریلی

مدیرعامل راه‌آهن با تأکید بر اینکه تمام افراد یا مجموعه‌هایی که در حوزه صنعت ریلی فعالیت می‌کنند، جزو خانواده راه‌آهن محسوب می‌شوند، عنوان کرد: خانواده بزرگ راه‌آهن یک پیکر واحد است و اجزای آن همچون چرخ‌دنده‌های یک موتور همگی اعم از دولتی و غیردولتی در تعامل با هم در راستای اعتلای این صنعت تلاش می‌کنند.

سیاست اصولی راه‌آهن؛ توجه به نیروی انسانی

وی اظهار کرد: اکنون یکی از اصولی‌ترین سیاست‌های شرکت راه‌آهن، توجه به نیروی انسانی و ارتقای بهره‌وری و اثربخشی راه‌آهن است و به همین منظور تلاش شده است تا مشکلات نیروهای انسانی شناسایی و دسته‌بندی شوند و ضمن ریشه‌یابی مشکلات، برای تمامی آن‌ها راه‌حلی پایدار پیدا شود.

مدیریت شرکت تراورس با پرهیز از شعارزدگی

رسولی با یادآوری این نکته که شرکت راه‌آهن در شرایطی مسئولیت شرکت تراورس را به عهده گرفت که برخی آن را منع می‌کردند و از این اتفاق به عنوان بازگشت و پس رفت یاد می‌کردند، تأکید کرد: زمانی که این مسئولیت را در راه‌آهن پذیرفتیم، همگی بدون شک و شبهه اعتقاد داشتیم که این مسئولیت نه تنها مشکلی برای راه‌آهن ایجاد نمی‌کند، بلکه ظرفیتی ایجاد می‌نماید که اگر به دور از شعار زدگی آن را خوب مدیریت کنیم، با سرمایه‌های انسانی متخصص و کارآمدی که در آن وجود دارد، می‌تواند فرصت خوبی برای ارتقا و توسعه حمل‌ونقل ریلی کشور ایجاد شود.

الحاق شرکت تراورس به شرکت راه‌آهن به عنوان یک مجموعه دولتی

مدیرعامل راه‌آهن با اشاره به اهمیت و لزوم خروج نام شرکت تراورس از فهرست واگذاری‌ها، عنوان کرد: اکنون این شرکت جزو یکی از شرکت‌های دولتی زیر مجموعه شرکت راه‌آهن قرار گرفته است و بودجه آن در قانون تصویب شده و به‌طور روزانه پیگیر انجام کارهای باقیمانده در جهت تثبیت و پایداری آن در ذیل شرکت راه‌آهن هستیم و با توجه به حمایت وزیر راه و شهرسازی، امیدواریم که هر چه زودتر پیشنهاد ما در هیأت دولت به تصویب برسد.

ضرورت اتخاذ رویکرد مدیریت جهادی جهت رفع مشکلات شرکت تراورس

رسولی با تأکید بر اینکه با مدیریت جهادی می‌توان بر مشکلات شرکت تراورس غلبه کرد، افزود: این شرکت با توجه به نیروهای متخصص، ماشین‌آلات و امکانات و اعتباری که دارد باید در یک تراز خوب قرار داشته باشد، نه اینکه در حداقل‌ها درجا بزند و مشکلات ریز و درشت آن را ناتوان کند. به مدیران جدید این شرکت تأکید شده و به آن‌ها یادآور شدیم که مدیریت این شرکت را یک کار معمولی ندانند، بلکه یک کار جهادی دانسته و باید وضعیت موجود در این شرکت به سرعت تغییر کند.

تعیین دستیار ویژه مدیرعامل جهت رسیدگی به وضعیت کارگران

مدیرعامل شرکت راه‌آهن از تعیین دستیار ویژه مدیرعامل جهت رسیدگی به وضعیت کارگران این شرکت خبر داد و اظهار کرد: البته از سال ۹۸ کمیته‌ای در راه‌آهن تشکیل و قدم‌های بلندی هم برداشته شد. بخشی از این قدم‌ها شامل تجمیع ۳۵۰ شرکت در قالب ۳۲ شرکت ساماندهی بود که طی آن قراردادهای بیش از چهار هزار نفر بازنگری شد و برنامه‌ریزی مناسب برای بیمه تکمیلی و پرداخت‌های آنان صورت گرفت و این کار را تا آخرین شرکت و بهره‌مندی همکاران شرکت‌های طرف قرارداد از حقوق قانونی خود ادامه می‌دهیم.

گفتنی است مصطفی معینی، مرتضی مولادوست و علی خدایی طی احکام جداگانه‌ای در تاریخ نهم خرداد ماه امسال از سوی سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه‌آهن به عنوان اعضای هیأت مدیره شرکت تراورس منصوب شده‌اند.


 مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت راه آهن شرکت تراورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت

به گزارش خبرگزاری مهر میثم پیله فروش، معاون سازمان خصوصی سازی در مورد برنامه امسال دولت در مولد سازی دارایی‌ها و واگذاری شرکت‌های دولتی، گفت: علاوه بر واگذاری پرسپولیس و استقلال، چند شرکت دیگر دولتی هم در دستور واگذاری در سال جاری قرار دارند.

به گفته پیله فروش، مهمترین شرکت دولتی قابل واگذاری در سال جاری، پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که دولت در آن ۱۷ درصد سهام دارد.

معاون سازمان خصوصی سازی این را هم بیان داشت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، هواپیمایی کیش، مجتمع صنعتی اسفراین، فولاد اسفراین و آلومینای جاجرم در دستور واگذاری در سال جاری قرار دارد.

پیله فروش در مورد میزان سهام دولت در شرکت‌های قابل واگذاری در سال جاری، گفت: برخی شرکت‌ها مانند هواپیمایی کیش ۱۰۰ درصد دولتی است، در فولاد اسفراین و مجتمع صنعتی اسفراین هم ۱۰۰ درصد سهام دولتی است، اما در پالایشگاه ستاره خلیج فارس ۱۷ درصد سهام دولتی است که عمده این شرکت‌ها از طریق بورس واگذار می‌شوند.

معاون سازمان خصوصی سازی در مورد این که آیا امکان واگذاری شرکت‌های دولتی از طریق شرکت‌های توسعه عمران شهرستانی وجود دارد، گفت: مردم هر شهرستان هم باید متقاضی باشند، از نظر دولت مانعی وجود ندارد.

کد خبر 6100438 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • طرح کالابرگ الکترونیکی مجدداً اجرا می‌شود؟
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم