Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از کارگران ابنیه فنی تراورس در تماس با خبرنگار ایلنا گفتند: بابت مطالبات مزدی ماه‌های آذر و دی ماه طلبکاریم و باتوجه به مخارج سنگین سال نو از کارفرما می‌خواهیم تا بدهی خود را پرداخت کند.

به گفته این کارگران؛ هم‌اکنون حدود ۷ هزار نفر در خطوط راه‌آهن کشور تحت مسئولیت شرکت پیمانکاری تراورس مشغول به کار هستند که نگران دریافت مطالبات معوقه به همراه عیدی خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ادعای این کارگران؛ ظاهرا کارفرمای شرکت توان پرداخت به موقع حقوق و دستمزد کارگران خود را ندارد.

کارگران ابنیه فنی تراورس با بیان اینکه بخش زیادی از مشکلات مالی این شرکت به پرداخت نشدن طلب‌های مالی آن برمی‌گردد، در ادامه افزودند: شرکت تراورس طلب‌های مالی زیادی از کارفرمای اصلی دارد. به گونه‌ای که اگر بدهی‌های مالی به موقع پرداخت شود؛ ما کارگران معوقه مزدی نخواهیم داشت.

به گفته آنها؛ اگر مطالبات معوقه شرکت خدماتی وصول نشود همه کارگران  برای تامین هزینه‌های سال نو دچار مشکل خواهند شد.

 کارگران در ادامه سخنان خود تصریح کردند: تعویق در پرداخت مطالبات حقوقی کارگران ابنیه فنی تراورس ادامه‌دار شده است. روز گذشته (۱۳ بهمن ماه) مدیرعامل خطوط ابنیه فنی شرکت راه‌آهن در دیدار رودروی صنعتگران استان البرز با رئیس قوه قضائیه گفت که شرکت تراورس به عنوان یکی از سهامداران خطوط ابنیه فنی راه‌آهن هنوز نتوانسته است بدهی‌های مالی خود را به سازمان خصوصی‌سازی بپردازد و در نتیجه این شرکت به همراه کارگران آن در حالت بلاتکلیفی قرار دارد که برای رفع این مشکل یا باید شرکت بدهی‌هایش را بپردازد یا دوباره از طریق شرایط قانونی واگذار شود.

به نقل از یکی از کارگران ابنیه فنی تراورس گفته می‌شود که جدا از مشکلاتی که در پرداخت مزدی وجود دارد، کارگران با مشکل بیمه تکمیلی هم مواجهند.

این کارگر گفت: باوجود آنکه کارفرما همه کارگران را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار داده است و هر ماه مبالغی از حقوق کارگران بابت بیمه تکمیلی کسر می‌شود اما کارگران از خدمات بیمه تکمیلی به دلیل آنچه واریز نشدن حق بیمه تکمیلی به حساب شرکت بیمه‌گر عنوان می‌شود، بهره‌مند نیستند.

این کارگر ابنیه فنی تراورس در خاتمه تصریح کرد: خصوصی‌سازی‌های غیرکارشناسی در سال‌های اخیر مشکلات زیادی برای صنعت ریلی ازجمله در بخش نگهداری از خطوط راه‌آهن به وجود آورده است و موفق‌ترین واحدهای تولیدی کشور بعد از واگذاری با ورشکستگی و مشکلات مالی مواجه شده‌اند که دامنه این مشکلات به مسائل اجتماعی هم کشیده شده است.

شرکت تراورس یکی از بزرگترین شرکت‌های اقماری را‌ه‌آهن است که با حدد ۷ هزار نیروی کار در زمینه تولید تراورس و خدمات فنی مهندسی در نواحی مختلف ریلی کشور فعالیت دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: قوه قضائیه کارگران ابنیه فنی راه اهن نگرانی کارگران کارگران ابنیه فنی تراورس بیمه تکمیلی شرکت تراورس راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۱۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی پذیرنده پایانه‌ها و درگاه‌های این بانک که حساب متصل به پایانه‌های منصوب آنها از نوع حساب قرض‌الحسنه جاری یا سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت عادی باشد، مشمولان این طرح را تشکیل می‌دهند. 

بر اساس این گزارش، تسهیلات این طرح در قالب سه بسته اعتباری "عمومی"، "ویژه پذیرندگان برتر" و "ویژه پذیرندگان جدید درگاه‌های پرداخت اینترنتی" طراحی شده است.

تسهیلات این طرح در قالب بسته اعتباری "عمومی" تا سقف 35 میلیارد ریال بر اساس میانگین ایجادی (2 الی 6 ماه) در حساب‌های سپرده قرض‌الحسنه جاری/ سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت متصل به پایانه، با بازپرداخت 6 الی 36 ماه پرداخت می‌شود.

پذیرندگان برتر نیز با کسب امتیازهای لازم در شمار 250 پذیرنده برتر پایانه‌های فروشگاهی (POS) و 50 پذیرنده برتر درگاه‌های پرداخت اینترنتی (IPG) قرار گرفته و می‌توانند در قالب بسته اعتباری "ویژه پذیرندگان برتر" بر اساس ضرایب میانگین حساب ایجادی از تسهیلات تجاری تا سقف 35 میلیارد ریال بهره‌مند شوند.

تسهیلات در قالب بسته اعتباری "ویژه پذیرندگان جدید درگاه‌های پرداخت اینترنتی" نیز برحسب مبلغ تراکنش پایانه یا پایانه‌ها تا سقف 200 میلیارد ریال به پذیرندگان جدید واجد شرایط پرداخت می‌شود.

شایان ذکر است، بر اساس این طرح پرداخت تسهیلات خرد (غیرتجاری) به اشخاص حقیقی کارکنان اشخاص حقیقی / حقوقی و بستگان درجه یک اشخاص حقیقی (پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزند) مشمول طرح تا سقف میانگین حساب استفاده نشده در بازه زمانی مورد نظر اخذ میانگین، امکان‌پذیر است.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • کف و سقف حقوق ۱۴۰۳ بازنشستگان؛ از ۱۰میلیون و ۹۰هزار تومان تا ...| افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی این ۲ بند از حقوق | توضیح مهم درباره یک نگرانی
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری