Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت تراورس در حضور رئیس قوه قضائیه از بلاتکلیفی این شرکت به دلیل عدم تسویه بدهی سهامدار آن به سازمان خصوصی سازی خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موج اعتراضات کارگری در روز‌های ابتدایی دی امسال به کارخانه تراورس کرج رسید. کارگران از اینکه دیگر تولید در کارخانه رونق ندارد و در نتیجه حقوق و دستمزدشان به تعویق افتاده ابراز نارضایتی کرده و مقابل سردر این کارخانه تجمع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارخانه تراروس در کار تولید ابنیه و ریل راه آهن است و در سراسر کشور فعالیت می‌کند و دفتر و دستک دارد. این کارخانه را دولت در لیست نهاد‌های اقتصادی دولتی که باید به بخش خصوصی واگذار شوند، قرارداد و در سال ۸۷ قیمت گذاری و در سال ۸۸ واگذاری آن به بخش خصوصی انجام شد. در برگزاری مزایده‌های تراورس با آن همه اموال و دارایی‌های شرکت، با شائبه‌هایی انجام شد و ردپای مفسدان اقتصادی بزرگی همچون مه آفرید امیرخسروی، سرپرست گروه اقتصادی امیرمنصور آریا، در آن مشاهده می‌شد. اما حالا وضعیت این کارخانه و سهامدار اصلی آن آنقدر‌ها هم روشن و شفاف نیست، از طرفی کسی هم پاسخ نمی‌دهد که این کارخانه اکنون متعلق به چه کسی است و سهم دولت از سهام آن چقدر است.
با این حال قوه قضاییه در گام اول، پیگیری مشکلات کارگران را در دستور کار خود قرار داده است. پیش از این شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی البرز در نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه، مشکلات قضایی استان را برشمردند و بر حل مسائل مرتبط با تراورس تأکید کردند.
بیشتر بخوانید: پشت پرده واگذاری تراورس به بخش خصوصی / نقش بازماندگان مه‌آفرید امیرخسروی در اقتصاد کلان کشوررونق تولید از تراورس رخت بربسته است / حقوق کارکنان پرداخت شد، اما نصفه و نیمه قوه قضاییه به مشکلات خصوصی سازی در البرز ورود کند رئیس قوه قضائیه برای رسیدگی به مشکلات تراورس کرج دستور داد
نتیجه اولیه این پیگیری‌ها به دستور حجت الاسلام رئیسی به معاون اول خود، محسنی اژه‌ای برای پیگیری مشکلات تراورس بود. امروز هم رئیس قوه قضاییه در ملاقات چهره به چهره با تعدادی از صنعتگران البرزی، بر حل مشکل شرکت خط و ابنیه فنی راه آهن تأکید کرد.
مدیرعامل شرکت خط و ابنیه فنی راه آهن در این جلسه به بیان مشکلات کارخانه پرداخت و گفت: این شرکت در ۱۳۸۹ از طریق خصوصی سازی و اصل ۴۴ به گروه امیر منصور آریا واگذار شد و بعد از آن سال ۹۰ به‌خاطر پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی دچار مشکل شد و تا مدتی تحت نظر دادستانی فعالیت می‌کرد.
وی ادامه داد: سهامدار ما نتوانسته است بدهی‌های خود را به سازمان خصوصی سازی بدهد در حالت بلاتکلیفی قرار دارد. باید یا سهامدار بدهی‌هایش را بدهد یا این شرکت دوباره از طریق شرایط قانونی واگذار شود.
رئیس قوه قضاییه پس از اظهارات مدیر این شرکت گفت: مطالبات دولتی را از طریق استاندار پیگیری کنید. پیگیری پرونده امیرمنصور آریا از جهت تمرکز بر پیگیری و تصمیم گیری با معاون اول قوه قضاییه است و بنده نیز نامه شما را به آقای محسنی اژه‌ای ارجاع می‌دهم و از وی می‌خواهم که موضوع را پیگیری کنند. از آنجایی که ٩۵ درصد سهامدار این شرکت در اختیار گروه امیر منصور آریا است نسبت به این ٩۵ درصد امکان تصمیم گیری وجود دارد و می‌توان این موضوع را حل کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تراورس رئیسی سازمان خصوصی سازی اصل 44 قانون اساسی رئیس قوه قضاییه بخش خصوصی خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را از طریق سازمان‌های مردم نهاد داخلی و خارجی پیگیری می‌کند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس جمهور امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره مطالبه جهانی تحریم رژیم صهیونیستی در المپیک گفت: ما یک فهرستی از اقدامات  رژیم صهیونیستی را با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد تهیه کرده ایم  که جلسات ما با این سازمان‌ها همچنان ادامه دارد.

وی‌افزود: در همین زمینه  روز گذشته جلسه‌ای برگزار شد و مستند سازی در خصوص اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفت تا  از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد داخلی استفاده کنیم.

معاون حقوقی رئیس جمهور اظهار کرد: با ارتباطاتی که با سازمان‌های مردم نهاد خارجی و اروپایی وجود دارد از ظرفیت‌های آنها نیز در این زمینه استفاده خواهد شد تا ما بتوانیم از این ظرفیت‌ها برای اینکه جنایات رژیم صهیونیستی را که در غزه مرتکب شده است و همچنان نیز ادامه دارد در حد ممکن در کشور‌های مختلف جهان پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: البته، چون ما رژیم صهیونیستی را به عنوان دولت به رسمیت نمی‌شناسیم طبیعت اقدامات ما به عنوان دولت خیلی وجهی ندارد و و اقدامات ما از مسیر‌های دیگری  باید صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز در سال گذشته
  • رشد ۲۰ درصدی گروه نفت و گاز با استفاده از توان داخلی محقق شد
  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را از طریق سازمان‌های مردم نهاد داخلی و خارجی پیگیری می‌کند
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny