Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت تولیدکننده تراورس بتنی راه آهن گفت: در ایجاد زیرساخت های صنعت حمل و نقل ریلی هیچگونه وابستگی به خارج نداریم و تحریم ها در این بخش بی اثر است.

ایران آنلاین / به گزارش «خبرنگار ایران آنلاین»، آرش میرابیان در حاشیه ششمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی  افزود: این شرکت دانش بنیان با استفاده از تکنولوژی های جدید سالیانه تولید 750 هزار تراورس بتنی را در دستور کار خود قرار داده و کیفیت تولید این محصول را نیز دانشگاه مونیخ آلمان مورد تایید قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تراورس های تولیدی این شرکت در حوزه حمل و نقل باری 25 تا 30 تن و برای حوزه های جابجایی مسافر نیز حرکت قطارهای تا سرعت 300 کیلومتر را می توانند تحمل کنند.
مدیرعامل یک شرکت تولیدکننده تراورس بتنی راه آهن با بیان اینکه هم اکنون محصولات این شرکت در پروژه های ملی خط آهن بافق- زرین شهر به طول 450 کیلومتر، خط آهن قزوین- رشت، خط آهن میانه- تبریز و ملایر- کرمانشاه مورد استفاده قرار گرفته است، اضافه کرد: با تولید این محصولات در داخل کشور تاکنون صرفه جویی ارزی زیادی نصیب کشور شده و همه محصولات این کشور با بالاترین کیفیت به شرکت راه آهن تحویل می شود که مطابق با استانداردهای بین المللی است.
میرابیان یادآور شد: برای هر کیلومتر خط آهن هزار و 660 عدد تراورس بتنی مورد استفاده قرار می گیرد و هم اکنون این شرکت موفق شده با تولید 750 هزار تراورس بتنی در هر روز سه کیلومتر از خطوط ریلی را نوسازی کند.
مدیرعامل یک شرکت تولیدکننده تراورس بتنی راه آهن افزود: تمام تراورس های بتنی متروی تهران نیز توسط این شرکت آماده شده و با استانداردهای بین المللی ما موفق شدیم 200 هزار تراورس بتنی به طول 150 کیلومتر به متروی تهران تحویل دهیم.
میرابیان با اشاره به طلب این شرکت از شرکت راه آهن یادآور شد: هم اکنون طلب این شرکت تولیدکننده تراورس بتنی از راه آهن به 140 میلیارد ریال رسیده است و عرضه محصول با قیمت مناسب با کیفیت بالا یکی از اهداف مهم ما در بازارهایی جهانی است.
وی با اشاره به مزیت های صادرات محصولات تولید این شرکت بیان کرد: مذاکرات اولیه با کشور عمان انجام شده و ما امیدواریم در آینده صادرات تراورس های بتنی ایران برای احداث خط آهن موجود در کشور عمان انجام شود.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۹۲۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، خطوط تولید تراکتورهای ایرانی در خارج از کشور به ۴ خط افزایش می‌یابد. تراکتورهای تولیدی ایران در رده ۱۵ کشورهای دارنده این صنعت است.

مصطفی وحیدزاده، مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: تراکتورسازی ایران دارای ۲ خط تولید در ونزوئلا و تاجیکستان است که به زودی در دو کشور جدید دیگر نیز خط تولید تراکتور به عنوان برند ملی جمهوری اسلامی راه اندازی می‌شود.

وی ارائه اطلاعات دقیق در این زمینه را به دلیل شرایط تحریمی موکول به آینده کرد و افزود: در این خطوط جدید ۲۲ مدل تولیدی سایت تبریز، تولید و هم به نیاز بازارهای داخلی خود کشورهایی که خطوط راه اندازی می‌شود پاسخگو خواهد بود و هم به کشورهای همجوار آنها صادر خواهد شد.

وحیدزاده تاکید کرد: قیمت رقابتی و بهره‌وری که با استفاده از توانمندیهای بالقوه گروه تراکتورسازی به دلیل وجود اکثر صنایع از جمله ریخته‌گری، موتورسازی، قطعه سازی و … تراکتورهای ایرانی را برای حضور در بازارهای جهانی مزیت دار کرده است.

کد خبر 6100185

دیگر خبرها

  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی