Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل ابراهیمی مدیر روابط عمومی شرکت مترو تهران و حومه در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به اعتراضات و تجمع کارکنان شرکت تراورس سازی در مقابل ساختمان شورای شهر اظهار کرد:کارخانه تراورس سازی در سال های قبل در اختیار شرکت مترو بوده، ولی پس از آن دو تا سه نوبت به پیمانکاران مختلف واگذار شده و در حال حاضر نیز تنها محوطه کارگاهی آن متعلق به شرکت مترو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در آخرین نوبت واگذاری نیز این کارخانه در اختیار پیمانکار شرکت خصوصی تراورس سازی بوده که پس از اتمام پروژه، تمامی حق و حقوق کارکنان و کارگران آن به صورت کامل پرداخته شده است.

ابراهیمی با بیان اینکه این شرکت طبق قانون وزارت کار و ایجاد توافق نامه با پرسنل آن در طول مدت پروژه با کارکنان شرکت همکاری کرده و با به پایان رسیدن این پروژه ،قرارداد همکاری با آن ها نیز لغو می شود، تصریح کرد: مدیرعامل شرکت مترو پس از دیدار با معترضان با آنها همدردی و برای بهبود شرایط ابراز امیدواری کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۳۲۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت مترو تهران اعلام کرد: یکی از اولویت‌های برنامه فعالیت‌های اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ احداث، توسعه و تکمیل پایانه‌ها و پارکینگ‌های شبکه راه آهن ریلی زیرزمینی است؛ مأموریت مهمی که نه تنها فرآیند تعمیر و نگهداری قطارهای فعال در خطوط هفتگانه را تسهیل می‌سازد بلکه به نوبه خود باعث کاهش سرفاصله حرکتی قطارها در این خطوط می‌شود.

در حال حاضر ۶ پایانه و پارکینگ مترویی شامل فتح آباد (خط یک)، صادقیه و دردشت (خط ۲)، شهید کلاهدوز و اکباتان (خط ۴) و گلشهر (خط ۵) در خطوط مختلف شبکه مترو پایتخت فعال هستند که این تعداد پایانه و پارکینگ پاسخگوی نیازهای موجود نیست.

در برنامه سال ۱۴۰۳ شرکت مترو تهران، احداث پایانه‌های آزادگان (خط ۳) و دولت آباد (خط ۶) جزو اولویت‌های فعالیت‌های اجرایی قرار گرفته است؛ البته توسعه و تکمیل دو پایانه شهید کلاهدوز و اکباتان (خط ۴) در قالب فاز دوم این ابنیه حمل و نقلی نیز مدنظر قرار دارد و مطالعات تکمیلی مربوط به آنها در حال انجام است.

در مورد دو پایانه آزادگان و دولت آباد که امسال بیش از گذشته مورد نظر قرار گرفته‌اند، گفتنی است پایانه آزادگان در منتهی الیه جنوب غربی خط ۳ (منطقه ۱۸) و در زمینی به مساحت ۲۱ هکتار، با طول ریل گذاری ۲۳ کیلومتر طراحی شده است.
پایانه دولت آباد نیز در منتهی الیه خط ۶ با مساحت ۴۴ هکتار، به بزرگترین پایانه مترویی موجود در کشور تبدیل خواهد شد که جهت توقف ۵۸ رام قطار تعریف شده است.

غیر از پایانه‌هایی که به آنها اشاره شد، مذاکرات با وزارت ورزش به منظور تملک اراضی لازم جهت احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی (خط ۷) نیز جریان دارد که در صورت ساخت این پایانه، ظرفیت توقف ۵۰ رام قطار در آن ایجاد خواهد شد.

کد خبر 6100188

دیگر خبرها

  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • واکنش تهیه کننده «پرویزخان» به اعتراض احمدرضا عابدزاده
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد