Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-08@17:10:30 GMT

◄ پاره شدن زنجیر حمل بار، قاتل جان کارگران شد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۶۶۸۰۲

◄ پاره شدن زنجیر حمل بار، قاتل جان کارگران شد

تین‌نیوز |

در ساعت ۹:۳۵ پنجشنبه هفته گذشته، خبری مبنی‌ بر رخ دادن یک حادثه ناگوار در محور راه‌آهن زاگرس به مرکز پیام اورژانس خرم‌آباد اعلام شد.

به گزارش تین‌نیوز، در همان دقایق اول حادثه و با هماهنگی ستاد هدایت و عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی لرستان بالگرد اورژانس هوایی خرم‌آباد به منطقه اعزام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اخبار رسیده و گزارش شاهدان عینی، متاسفانه در این حادثه یک نفر از کارگران شرکت تراورس به علت شدت جراحات وارده قبل از رسیدن بالگرد فوت کرد و دو نفر دیگر که دچار قطع عضو شده بودند، پس از انجام اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان تامین اجتماعی خرم‌آباد منتقل شدند.

این هم‌وطنان شریف، براساس اعلام راه‌آهن استان در ایستگاه تنگ‌هفت در حین تلمبار کردن کوبلاژ (ترکیبی از قطعات تراورس و ریل‌های فلزی) و رانش قطعات دچار حادثه شدند. پس از وقوع حادثه و تا همین الان هم کار در این ایستگاه در جریان است.

مهرداد انصاری، مدیرکل راه‌آهن زاگرس درباره این حادثه به خبرنگار تین‌نیوز، ضمن هم‌دردی با قربانیان این حادثه گفت: بنده خودم در زمان وقوع این حادثه در ایستگاه بودم. کارگران به واگنی رفتند که نباید می‌رفتند. جالب است بدانید که 150 نفر از نیروهای شرکت تراورس دارند در این پروژه کار می‌کنند و و نکات ایمنی هر لحظه به آنها توسط راه‌آهن و خود شرکت گوشزد می‌شود.

وی اضافه کرد: در بروز این حادثه قطعا راه‌آهن و قطار هیچ نقشی نداشته‌اند و اصلا در زمان وقوع حادثه، قطاری در کار نبود. به فرض اینکه در حوادثی از این دست قطاری هم بوده باشد، راننده و رییس قطار هم از خودِ شرکت تراورس هستند پس برای روشن شدن قضیه بهتر است خود ایشان پاسخ دهند.

او افزود: اما بنده در توضیح علت حادثه هم باید بگویم که احتمالا کارگران از ایمنی کافی برخوردار نبودند. هرچند دقیقا نمی‌توان گفت عامل انسانی و بی‌احتیاطی خودِ کارگران عامل اصلی بروز حادثه بوده یا عدم ایمنی در شرکت.

او اضافه کرد: تراورس مدیر پروژه دارد و ما شاهدیم که موارد ایمنی مرتب به کارگران گوشزد و چِک می‌شود و بر رعایت ایمنی در راه‌آهن هم تاکید می‌شود.

انصاری خاطرنشان کرد: در این حادثه احتمالا یا ایمنی کافی نبوده و یا قوانین درست رعایت نشده است که هرکدام از این موارد هم که متصور باشد، رعایت آن برعهده خودِ شرکت تراورس و کارگران آن خواهد بود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۶۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی

بوئینگ به دلیل داده‌های به‌دست‌آمده مبنی بر جعلی بودن گزارش انجام بازرسی‌های لازم در زمینه ایمنی هواپیماها توسط کارگران، با تحقیقات جدیدی روبه‌رو شده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بوئینگ گزارش داد که تعدادی از کارگران بررسی ایمنی هواپیماها، سوابق بازرسی هواپیمای ۷۸۷ این شرکت را جعل و اطلاعات نادرستی را در زمینه ایمنی آن ارائه کرده‌اند، بنابراین رگولاتور ایالات متحده (سازمان نظارتی ایالات متحده) تحقیقاتی را در مورد این شرکت صنایع هوافضایی و جنگ‌افزار چندملیتی آمریکایی آغاز کرده و سازمان هوانوردی فدرال (FAA) در حال بررسی‌های جدیدی در مورد آن است.

هواپیماهای بوئینگ، ایمن یا غیر ایمن؟

آخرین مورد از مجموعه رسوایی‌های ایمنی بوئینگ در ماه گذشته رخ داد که شرکت اعلام کرد کارمندانش در کارولینای جنوبی سوابق هواپیمایی شرکت را جعل کرده‌اند و بررسی‌های ایمنی لازم را برای هواپیماهای دریم‌لاینر ۷۸۷ به درستی انجام نشده است. در نتیجه بازرسی مجدد همه هواپیماهای ۷۸۷ که هنوز در سیستم تولید قرار دارند در دست اجرا است. این شرکت همچنین درصدد است طرحی برای رسیدگی به ناوگان در حال خدمت و بررسی کارگران مشغول به کار ایجاد کند.

بوئینگ مدعی شد که این سوء‌رفتار احتمالی مشکل فوری ایمنی پرواز ایجاد نمی‌کند و هیچ هواپیمایی از خدمت خارج نشده است. با این وجود الزامات به وجود آمده برای آزمایش‌های بیشتر، زمان تحویل جت‌های خط تولید را به تعویق خواهد انداخت.

سازمان نظارتی ایالات متحده نیز اعلام کرد در حالی که تحقیقات ادامه دارد، سازمان هوانوردی فدرال مثل همیشه تمام اقدام لازم را برای اطمینان از ایمنی عمومی پروازها انجام خواهد داد.

بوئینگ از زمانی به شدت مورد بررسی قرار گرفت که یکی از هواپیماهای ۷۳۷ مکس آن در خلال پرواز در خطوط هوایی آلاسکا طی ژانویه منفجر و حفره‌ای در بدنه آن هواپیما ایجاد شد. این حادثه تلفات جانی نداشت، اما از آن زمان، سازمان هوانوردی فدرال ایالات متحده از توسعه تولید پرفروش‌ترین جت‌های تک راه‌رو و باریک‌پیکر ۷۳۷ مکس بوئینگ ممانعت به‌عمل آورد و وزارت دادگستری کشور به انجام تحقیقات جنایی در مورد این رویداد برآمد.

محققان طی فوریه دریافتند پانل دری که شل شده بود به درستی متصل نبوده و فشار هوا آن را لق کرده بود. از سوی دیگر روز سه شنبه پرتاب اولین پرواز فضایی خدمه بوئینگ به دلیل مشکل دریچه موشک لغو شد، چرا که پیش‌بینی می‌شد این فضاپیما که قرار بود از کیپ کاناورال فلوریدا به‌سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز کند، در مسیر منفجر شود.

کد خبر 751637

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • حوادث ناشی از کار دومین علت مرگ در کشور است
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی
  • وقوع ۶۷ مورد حادثه در پی توفان سبزوار
  • مهار آتش سوزی در فروشگاه پلاسکو در هسته مرکزی شهر اهواز+عکس
  • مرگ راکب ۱۵ ساله موتورسیکلت در اثر واژگونی در شهر تلخاب
  • الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها
  • فوت مرد میانسال به دنبال سقوط در چاه
  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد